Beneficiile alegerii unor garduri metalice – rigle de gard metalice

Atunci cand alegi un gard pentru imprejmuirea curtii, ai o multitudine de optiuni in ceea ce priveste materialele din care este construit: lemn, beton, tabla sau plasa de diverse materiale metalice. Inainte de a alege, este bine sa fim constienti de avantajele si dezavantajele acestor optiuni. 

Garduri metalice/ rigle metalice (sipci metalice) – beneficii

Garduri metalice: una din cele mai populare optiuni, deoarece oamenii constata ca sunt o alegere in care raportul pret-calitate este foarte foarte bun, iar gradul de securitate pe care il ofera este cel mai bun.

Securitate

Gardurile metalice sunt extrem de sigure, pe de o parte pentru ca este destul de dificil sa fie taiate sau deteriorate de “binevoitori”, iar pe de alta pentru ca acestea pot fi montate fara spatiu intre sipci pentru a impiedica curiosii sa vada ce se afla in interiorul curtii. 

Intretinere minima

Gardurile metalice/ riglele metalice necesita o intretinere minimala spre zero. Spre deosebire de gardurile clasice de lemn, care necesita periodic intretinere. Curatarea sipcilor metalice lor se face prin simpla spalare cu furtunul cu apa.

Raport pret-calitate avantajos

Garduri metalice din rigle metalice reprezinta o optiune foarte avantajoasa ca si pret, pentru ca sunt o investitie rezistenta in timp. Odata instalate nu va mai trebui sa cheltuiti ceva pentru a le pastra frumusetea.

Arata bine

Gardurile metalice sunt livrate de catre MTC Construct, din Tecuci intr-o varietate larga de finisaje (Standard si Premium) si culori (Alb, Albastru, Aluminiu, Grafit, Gri, Gri Antracit, Maro, Maro Inchis, Negru, Nuc Lucios, Nuc, Rosu, Stejar Lucios, Stejar, Verde, Visiniu, Zinc). O constructie va fi mai bine pusa in valoare de un gard realizat din rigle metalice bine construit, care este rezistent la intemperii si pastreaza proprietatea in siguranta. Riglele metalice pentru gard, isi pastreaza frumusetea in timp, spre deosebire de orice alt tip de gard, a carei aparenta va fi afectata de praf, umezeala sau simpla degradare prin imbatranirea materialului.

Durabil

Gardurile metalice nu sunt usor afectate de ploaie si umezeala, asa cum sunt afectate gardurile de lemn sau beton. Un gard metalic bine facut realizat din sipci metalice de la MTC Construct va depasi cu zeci de ani durata de viata a unui gard de lemn.

Folosirea unor Rigle metalice/ Sipci metalice are multiple beneficii. Nu este de mirare ca sunt cele mai utilizate materiale pentru garduri din ultimii ani, iar clientii sunt extrem de multumiti de alegera facuta. In cazul in care va decideti sa construiti un gard metalic, din sipci metalice/ rigle metalice va invitam sa vedeti lista noastra de produse disponibila la adresa: https://mtc-construct.ro/produse/sipca-metalica/

Distribuie:

Facebook

Solicita informatii suplimentare

Urmareste-ne

Articole recente

MTC Construct

Articole similare